“Це просто ганьба”: ветеран АТО про нагороду Зеленським ордену Євгену Корострельову

20 листопада 2019 р. 17:49

Президент Зеленський підписав указ, яким посмертного нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня загиблого командира 128 бригади полковника Євгена Коростельова.

Але разом із цим Зеленський досі публічно так і не згадав про його загибель, не висловив співчуття рідним, бригаді. Ніби на відчепись нагородив орденом – і далі показова мовчанка. Особливо дико й непорядно це виглядає на фоні того факту, що полковник Коростельов командував бригадою, яка стоїть на одній з найскладніших ділянок розведення. І він же особисто керував відведенням ЗСУ в районі Богданівки-Петрівського. Тобто реалізовував важливу складову мирних ініціатив президента.

А після загибелі Коростельова на позиціях в районі Новотроїцького – Верховний Головнокомандувач навіть не згадав про це. Ні на особистій сторінці, ні на ресурсах Офісу президента. Що, це попсує історію про діалог про мир з росіянами? Не вписується у списки досягнень Зеленського?

Підколювать Тимошенко – так, жартувати про небритість і забобони в очікуванні повернення росіянами трьох суден ВМСУ – так. А бодай висловити співчуття близьким Коростельова – ніт, часу, мабуть, немає. Чи мізків, чи порядності, чи розуміння суті посади “Верховний Головнокомандувач ЗСУ”.

Просто позорище.

За матеріалами зі сторінки Романа Кулика

Читайте також