«Це просто неймовірно": українські спортсмени на Іграх Нескорених показують приголомшливі результати

26 жовтня 2018 р. 17:07

Українські спортсмени отримали нові медалі на Іграх Нескорених у Сіднеї.

Українські лучники Сергій Шимчак, Андрій Уса та лучниця Майя Москвич отримали «командне золото». Також лучниця Майа Москвич отримала індивідуальну золоту медаль серед жінок-новачків.

«Це просто неймовірний результат. Особливо враховуючи, що спортивний лук Майя вперше взяла до рук у березні цього року за порадою Дмитра Сидорука під час тестування», — зазначають на сторінці команди.

Ще один лучник Олександр Зозуляка отримав срібну медаль.

«Олександр мріяв власним прикладом показати, що спорт — найкоротший шлях до відновлення. І його мрія здійснилася! Вітання Нескореному!», — зазначають на сторінці команди.

Спортсмен Юрій Дмитренко отримав срібло зі штовхання ядра. Зазначимо, це друга перемога Юрія — раніше він отримав «срібло» з метання диску.

Загалом Україна поки що отримала 16 медалей на Іграх Нескорених.

Нагадаємо, першу медаль на Іграх Нескорених в Сіднеї приніс Україні черкащанин Денис Фіщук. Він здобув бронзову медаль у велоперегонах. Наступні дві золоті медалі з веслування на тренажерах виграли Олександр Бєлобоков та Сергій Ільницький. 23 жовтня українець Гавриленко виграв четверту медаль для збірної на Іграх Нескорених. 24 жовтня українці виграли 7 медалей.

Цього року склад національної збірної став першим, до якого увійшли представники всіх українських силових структур.

Джерело

Читайте також