Цього чекали всі! Шмигаль запропонував ввести нову соцвиплати для українців

29 серпня 2020 р. 12:30

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що глава виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі буде і далі працювати в Україні. Він радить не розвивати конспірологію навколо емоційних дописів політика.

Таку думку радник Єрмака Михайло Подоляк висловив “Інтерфакс-Україна”. Саакашвілі додає драйву в управлінську рутину своєю емоційністю, хоч і часто реагує занадто різко, – сказав Подоляк.

“На мій погляд, немає ні найменших підстав влаштовувати традиційні конспірологічні розгляду в зв’язку з його емоційними постами. Міхеїл Ніколозович, дійсно, дуже емоційний , часто безапеляційно, швидко і різко реагує на багато що”,– сказав Подоляк.

“Подоляк зазначив, що Саакашвілі сильно переживає за країну, за втрату темпу, за ефективність і неефективність своєї роботи. “Він хоче швидше і результативніше працювати.

Природно, він абсолютно нетерпимо ставиться до якогось зайвого бюрократизму, додатковим узгодженням і іншим обов’язкових процедур”, – сказав радник Єрмака.

Подоляк повідомив, що сам Саакашвілі в розмові з ним в четвер підкреслив, що Україна для нього надзвичайно важлива і що він продовжує працювати, продовжуємо і проєктувати нові формати держави.

У зв’язку з цим радник Єрмака вважає, що Саакашвілі “ще буде і буде тут працювати”, але також вказав, що Нацрада реформ – це, перш за все, важливий інституційний орган, який має чіткі цілі і завдання, і який є свого роду “креативним майданчиком” для відвертого обговорення стратегічних напрямків розвитку України.

“До Нацради входить багато ключових креаторів і управлінців, які визначають правила гри на наших ринках. Так, Саакашвілі чудовий модератор цього майданчика, але цінність Нацради реформ у тому, що вона в будь-якому випадку є корпоративним органом, який завжди здатний запропонувати суспільству прекрасний інтелектуальний продукт колективного виробництва”, – зазначив він.

Нагадаємо. Напередодні Міхеїл Саакашвілі опублікував відеозвернення, в якому вибачився перед громадянами Грузії за помилки, вчинені за роки правління заснованої ним партії “Єдиний національний рух”.

У дописі на фейсбуці він наголосив, що є і грузином, і українцем, а також завжди мав й матиме дві домівки та відчуває обов’язок допомагати обом своїм народам.

​”Сьогодні було багато сумних коментарів з приводу моєї заяви по Грузії. Деякі мої друзі українці просто оплакують моє «прощання» з Україною. Хочу сказати їм: вище голову!

Ми будемо боротися і в Грузії, і в Україні! Ми будемо перемагати і там, і там! Для мене долі двох наших країн нероздільні. Для мене це одна боротьба. І це буде одна спільна перемога, – заявив Міхо. Джерело

Читайте також