У Харкові бандити вивезли в ліс гея і катували, вимагаючи гроші

20 грудня 2018 р. 11:48

У Харкові група чоловіків примудрилася заробити на життя за допомогою геїв У Харкові бандити вивезли в ліс гея і катували, вимагаючи гроші?

Про це пише Znaj.ua

Як деталізували в обласній прокуратурі Харкова, три роки тому 42-річний рецидивіст придумав витончений спосіб заробітку – взяв в команду 16-річного хлопця і ще кількох знайомих у віці від 19 до 39 років.

"Неповнолітній у інтернеті знайомився з чоловіками і пропонував їм сексуальні послуги. Зустрічалися вдома у потенційних жертв, але разом з хлопцем приїжджали й інші учасники банди.

Дочекавшись слушного моменту, зловмисники заходили в квартиру, представлялися поліцейськими і лякали чоловіків кримінальною відповідальністю за розбещення неповнолітньої. За мовчання вимагали гроші", - пояснюють правоохоронці.

З постраждалими, котрі відмовлялися платити, розмовляли по-іншому – сковували наручниками, погрожували зброєю. Одну жертву злочинці і зовсім змусили переписати на себе квартиру, а другу вивезли в ліс і вимагали 100 000 гривень. За 2 роки лиходії "вибили" з чоловіків нетрадиційної орієнтації понад 700 000 гривень. Покарання розбійникам визначатимуть у Червонозаводському райсуді Харкова.

Читайте також