У Києві матір втопила власних дітей: нова деталь змінює все

04 лютого 2019 р. 23:15

Прокуратура не бачить іншого виходу, окрім цього

У Києві стався кричущий випадок, який поставив країну на вуха. Мати втопила власних дітей в озері "Срібний Кіл", що у Дарницькому районі. Прокуратура вимагатиме примусового лікування жінки у психіатричній лікарні.

Про це журналістам розповіли у прес-службі прокуратури Києва, посилаючись на результати досудового розслідування.

"У момент скоєння злочину підозрювана була в неосудному стані, не могла усвідомити значення її дій і керувати ними - через розлади психічної діяльності", - розповіли в прес-службі відомства.


Слідчі зібрали беззаперечні доказати того, що дітей втопила саме їх мати Катерина Бабкіна.

"Інформація про зникнення п'ятирічного хлопчика і шестирічної дівчинки надійшла увечері 26 жовтня від їхнього батька. За його словами, колишня дружина пішла з дому разом з дітьми і пропала. Її виявили на трасі Київ - Чернігів у неадекватному стані", - пояснюють слідчі.

Жертвами матері стали дівчинка, якій було 6 років, та 5-річний хлопчик.Сама ж Катерина працювала вихователькою у дитячому садку, її ніколи не бачили у нетверезому чи неадекватному стані. Подія вразила суспільство.


Українська стилістка Олена Фокіна спробувала пояснити ситуацію. Вона запевнила, що горе-матір була її клієнткою, вона дуже любила власних дітей і чоловіка. Останнього дуже боялася втратити, бо він був трохи молодшим за неї. Свого часу забрав жінку з Криму до Києва і був ледь не єдиною опорою у житті. Катерина Бабкіна усе ж втратила чоловіка, і мабуть через це зійшла з розуму, пише Фокіна.

У дописі, який Фокіна опублікувала у Facebook, стилістка мотивує людей звернути увагу на сторінку батька загиблих дітей, який активно демонстрував своє нове життя і нове кохання. У той час, за словами дописувачки, Денис Бабкін знав про психологічну проблему колишньої дружини.

Нагадаємо, раніше жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще". Пише - Знай

Читайте також