“У мене дитина в машині!”: інцидент на Бессарабській площі викликало неоднозначну реакцію в Мережі

19 червня 2019 р. 15:03

На відео видно, як поліцейські затримують жінку, заковують її в наручники, а вона багато разів повторює, що в машині її чекає дитина.

Відео, на якому поліцейські затримують жінку на Бессарабській площі в Києві, викликало неоднозначну реакцію в Мережі. Записом на своїй сторінці в Facebook поділився колишній керівник районного управління поліції Києва Денис Ярославський в середу, 19 червня.

Ярославський написав, що відеозапис йому в особисті повідомлення надіслали постраждалі.
“Сюжет такий: пробка, Бессарабка, патрульні зупинили якусь машину і почали розмовляти з водієм на підвищених тонах. Ззаду їхала сім’я – чоловік, дружина і дитина. Після того, як дружина вирішила зняти на відео конфліктну ситуацію, патрульні переключили свою увагу на неї, забувши про зупинене ними раніше авто. Все закінчилося затриманням жінки, її чоловіка і залишеною на 5 годин в машині дитиною “, – коротко описав те, що трапилося Ярославський.

Зараз в прокуратурі Києва дану ситуацію вносять в ЕРДР і знімають побої. Товариші патрульні, будьте стриманішими! І судячи з відео, вас кілька разів поспіль, можна було роззброїти і залишити пристебнутими один до одного, вашими ж наручниками! Потерпілі дуже хочуть поспілкуватися з ЗМІ.

 

Джерело

Читайте також