''У самісіньке серце...'' Кліп Могилевської про Кузьму довів мережу до сліз (відео)

09 листопада 2018 р. 19:30

Популярна українська співачка Наталія Могилевська презентувала зворушливий кліп на пісню "Personal Jesus", який вона присвятила другу Кузьмі Скрябіну. Користувачі мережі зазначили, що робота вразила їх до глибини душі і декого навіть довела до сліз.

Ідея відео належить подрузі Наталії Могилевської Ользі Навроцькій. Композиція була написана до ювілею Кузьми — у серпні цього року йому виповнилося б 50. Відео опубліковано на YouTube. За словами Могилевської, Кузьма багато що хотів би сказати сьогоднішній Україні, але вже не зможе. Саме так народилася її ідея використовувати у кліпі сурдопереклад.

"Я хочу подякувати українській пресі, безпосередньо журналістам за приголомшливу реакцію на пісню "Personal Jesus". За всю кар'єру в шоу-бізнесі не пам'ятаю такої реакції на жодну зі своїх пісень. Рада знати, що у сфері шоу-бізу України мене оточують відкриті серця. Хочу жити в такій Україні, і я вірю, що Кузьма молиться за нас", — розповіла Наталія.

У своєму Instagram-акаунті артистка також опублікувала шматочок кліпу, написавши: "Я плачу, люблю і вірю... Дуже чекала на цю Прем'єру. Відчуваю щось особливе, цінне, головне. Кузьма... Все, як ти хотів. Дякую тобі, друже... Тепер, я знаю, в України є свій Personal Jesus — і це Ти".

Шанувальники високо оцінили нову відеороботу Могилевської, зазначивши, що кліп викликав у них мурашки по тілу, а також "влучив у самісіньке серце".

"Це неймовірно сильно! Це любов!", "Наталю, величезна подяка за прекрасну душевну пісню, за творчість, за роботу з дітьми і що Ви розкриваєте їхній талант. Кузьма житиме в наших серцях завжди", "З перших секунд до мурашок" , "Дуже душевно. Величезна втрата..." — написали у коментарях під відео.

Джерело

Читайте також