«Усі охочі приєднуйтесь до мене…» — Звільнена чиновниця у відвертому вбранні закликала вступити до її партії (ВІДЕО)

30 червня 2020 р. 16:06

Колишня заступник міністра інфраструктури Олександра Клітін, яку звільнили після сеks-скандалу в листопаді минулого року, оголосила про створення партії «Україна проти корупції».

На своїй сторінці в Фейсбуці Клітін опублікувала відео, на якому вона у відвертому вбранні закликає приєднатися до неї в боротьбі з корупціонерами і «політичними nроститутamu».

«Хочу звернути увагу, що корупціонери у нас в основному всі чоловіки – то є за статистикою у жінок є більше шансів подолати корупцію в Україні», – вважає Клітін.

Нагадаємо, що в листопаді 2019 року народний депутат Антон Поляков опублікував фрагмент розмови нардепів від «Слуги народу», в якому йдеться про те, що Клітін нібито отримала свою посаду через ліжко.

Незабаром після скандалу пранкери «Джокер» опублікував листування з Клітін. Він порадив чиновниці написати про свою щасливу родину в соцмережі, що вона слухняно виконала.

Пізніше міністр інфраструктури Владислав Криклій відреагував на сеks-скандал з Клітін і заявив, що ситуація стала приводом для падіння довіри до чиновниці.

Читайте також