В лікарні з травмою хребта: у Дніпрі підлітки по-звірячому побили хвору дитину

01 серпня 2018 р. 17:56

Зараз батьки дівчинки збираються до суду, щоб покарати кривдників

У Дніпрі знову спалахнув скандал навколо дитячого звірства. Юрба підлітків напала на хвору дівчину та жорстоко її побила.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався на Слобожанському проспекті.

Жертвою звірячої розправи стала 14-річна дівчинка, яка хвора на цукровий діабет. В даний момент з численними саднами і забоєм хребта вона знаходиться у відділенні нейрохірургії.

Те, що відбулося ніяк не вкладається в голові матері дівчинки Ірини. З учорашнього вечора всю ніч безперервно і аж до сьогоднішнього дня вона шукала винних, щоб ті отримали по заслугах.

Знайти і встановити особу однієї з нападників жінці вдалося - це якась 15-річна Катя, яка проживає в селі Самарівка. Що послужило мотивом для такої жорстокості - невідомо, але мама постраждалої Лізи зробить все, щоб неповнолітня зловмисниця незабаром виявилася в руках поліції.

"На проспекті Слобожанському є віадук. Якщо їхати з центру, то там, по правій стороні, є теплотраса, де постійно збирається натовп підлітків. В цілому їх - 60 - 70 осіб, і вони неодноразово ставали героями подібних ситуацій: то бомжа поб'ють, то ще щось. Так ось ця Катя - з їхнього загону. Дівчатка були між собою не знайомі. Коли я розмовляла з хлопцями з двору, то вони сказали, що ця панянка протягом двох днів вистежувала мою дочку", - з тремтінням в голосі розповіла мати постраждалої дівчинки.

"А все почалося з банального нерозуміння. Разом зі своїми подругами - дівчатками 12 років - Ліза сиділа на лавочці біля свого під'їзду. Разом вони няньчилися з малюками, які бігали неподалік, грали і їли цукерки. У Лізи діабет, і для хлопців це стало приводом зайвий раз подратувати свою подругу, заграючи і показуючи один одному мови. У цей момент повз компанії подружок проходила та сама Катя. Неприємний жест дівчинка сприйняла на свій рахунок, через що буквально налетіла на Лізу з розпитуваннями в стилі "це ти мені ?!", - додала жінка.

Після цього кривдниця схопила дівчинку за волосся та повалила на землю. Згодом підійшла ще одна дівчина і вони вже удвох продовжували бити дитину.

Небайдужий хлопець, який прийшов з тією ж Катею, розняв дівчат.

Зараз батьки дівчинки збираються до суду, щоб покарати кривдників.

Джерело

Читайте також