"В таку підлість важко повірити"- Корчинський повідомив про передачу Києвом бійця який захищав Україну, у лапи ФСБ

13 вересня 2018 р. 16:01

Дмитро Корчинський повідомив новину що вже обурила українців:

“Тимур Тумгоєв – учасник північнокавказького антимосковського підпілля, боєць батальону ім. Шейха Мансура, який спільно з восьмим батальоном Української Добровольчої Армії ювоює на східному фронті проти московських окупантів. Сьогодні нібито на прохання ФСБ був виданий українською стороною московитам через кордон в районі Харкова.

В таку підлість важко повірити, тому ми чекаємо на підтвердження цієї інформації. Проте, вже зараз варто розпоширювати цю інформацію на своїх сторінках в соцмережах. Якщо він ще не виданий, то небезпека видачі актуальна.

Доповнення:

На жаль факт передання Тимура московитам підтвердився. Постанова Генеральної прокуратури України щодо екстрадиції зазначеного громадянина, в якій зазначено щодо його термінової передач відповідним структурам РФ до 15.09.2018 року. Як вам це?”- написав Корчинській

Також цю новину на своїй сторінці у фейсбук підтвердив позафракційний депутат Андрій Ільєнко: «Українська сторона видала каральним органам РФ Тимура Тумгоева, екстрадиції якого вимагала ФСБ. Тумгоев – ингуш, який воював проти московської агресії в Україні »

Джерело

Читайте також