Вакарчук: Нам потрібна третя революція

12 лютого 2019 р. 10:53

Музикант Святослав Вакарчук заявив, що бачить можливість вплинути на зміну правил гри у політиці і її культуру.

Музикант Святослав Вакарчук під час інтерв’ю проекту KishkiNa розповів про те, що саме його цікавить у політиці України та про парламентські вибори.

Він вважає, що Україні потрібна третя революція, яка повинна відбутися в головах.

– І це одне з найбільших завдань, які я бачу перед собою. Революція в головах політиків і виборців, – сказав лідер гурту Океан Ельзи.

Крім змін в країні Вакарчук хотів би побачити зміну правил гри та політичної культури. І варіантів для цього є досить багато.

– Серед них й участь в президентських виборах, в парламентських виборах, політично-волонтерська діяльність. Всі ці опції на столі і я завжди скрупульозно і виважено їх вивчаю. Ті, які я на цей момент вважаю найбільш прийнятними – намагаюся використовувати, – розповів музикант.

Точного плану дій щодо свого політичного життя він не назвав, але пообіцяв ним поділитися, коли настане відповідний час.

Про парламентські вибори музикант відповів неоднозначно. Він заявив, що для участі у цих виборах потрібна мета та однодумці, які підтримають в будь-якій ситуації.

– Потрібна робота над собою, аби стати на місце звичайного українця, який сьогодні чекає на зміни. Я впевнений, що не відчуваючи проблем людей, не ставши на місце простих людей, немає навіть змісту починати розмову про велику політику, – сказав Вакарчук.

Музикант вкотре додав, що політика як кар’єра його не цікавить, але якщо вона буде ефективним інструментом для змін в Україні, то він займеться нею, не задумуючись.

До слова, лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук заявив, що не висловлюватиме підтримку одному з кандидатів у президенти України. Пише - fakty.com.ua

Читайте також