Важко поранений Азаров звернувся до українців: "отямтеся від дурману"

17 лютого 2019 р. 19:49

Азаров не виключає повернення в Україну

Утікач та екс-прем'єр Микола Янович Азаров, який невідомо, прославився більше своєю абсурдною політикою або дивною говіркою, надумав повертатися в Україну. Вірніше, він «не виключає» повернення , як заявив в ефірі програми «Велике інтерв'ю великого політика на телеканалі 112 в суботу, 16 лютого.

Як сказав Азаров, звинувачення, які проти нього висунули співвітчизники, нанесли йому «певну рану, важку», і в Україну він особливо поспішати не буде, але збирається це зробити, якщо українці «прокинуться від дурману» і «встануть на правильний шлях».

 "Я бажаю всім українцям і Україні насамперед прокинутися від того дурману, який зараз повис над нами, встати на правильний шлях і домогтися того, щоб стати благополучною, розвиненою країною", – сказав Азаров.


"От якщо тебе протягом п'яти років ображають, як на це реагувати? Разом з тим якщо я буду потрібен Україні, ще раз підкреслюю, якщо буду потрібен. Якщо будуть потрібні мої знання і досвід, я подумаю. Але рватися ось так, що все кинув і побіг я не буду. Тисячу разів подумаю, перш ніж прийняти рішення на цей раз", – заявив він. Пише - znaj.ua

Читайте також