Ветеран АТО: Путін заявив, що відведення військ має відбутися по всій лінії фронту, а закон про особливий статус має стати безстроковим.

15 листопада 2019 р. 12:52

Публікуємо допис Myroslav Hai в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

“Кількість обстрілів знов зростає. Один боєць загинув.

В Авдіївці знищено цивільний будинок.

ОБСЕ зафіксувало нову позицію бойовиків на ділянці розведення у Петрівському.

Путін заявив, що відведення військ тепер має відбутися по всій лінії фронту, а закон про особливий статус має стати безстроковим.

Після заяв Коломойського про готовність взяти 100 млрд. у Кремля, я не сумніваюсь, що вони підуть на всі умови.

Всі найгірші сценарії стали можливі через те, що Зеленський піддався шантажу Путіна.

Своїми діями Зеленський не віддалив війну, а приблизив її.

Порошенко, як талановитий дипломат та жорсткий переговорник змусив Росію таки зупинитися, об’єднав міжнародну коаліцію довколо санкцій, зробив подальшу агресію Росії невигідною для Кремля, і почав метр за метром відвойовувати нашу землю назад. За останні роки ми відвоювали 2/3 окупованих територій.

При цьому він теж йшов на невигідний Мінськ та навіть відведення, але ніколи не робив незворотніх речей, завжди відстоюючи позицію українських національних інтересів і вчасно зупинявся чи міняв тактику у цій складній геополітичній грі.

Тепер прийшов не лох і Путін з його кремлівськими шакалами відчули присмак крові – нашої з вами крові.

Жалюгідних 100 мільярдів, папір – от ціна України для цієї наволочі. Певен, що вони зголосяться і на 15, як Янукович свого часу.

Але я знаю, що Україна не зголоситься.

Тож побачимось 21 го листопада на Майдані. У Зеленського ще є шанс спертися на підтримку народу і не йти на Капітуляцію.” – написав ветеран.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на startko.co.ua, а також на сам матеріал!

Українці переможуть !

Читайте також