"Ви вирішуєте долю всього світу і заслужили найпотужнішу підтримку!" Колишній президент Польщі Валенса звернувся до українців. Відео

07 березня 2022 р. 21:14

Лех Валенса, який був президентом Польщі у 1990-1995 роках, звернувся до українського народу через війну з РФ. Він зазначив, що перед нами сьогодні стоїть складне завдання, і закликав українці стати на захист світу.

"Був час, коли Польща мусила виконати важку роботу – звільнитися від гніту Радянського Союзу. Нам це вдалося", – сказав Валенса. Він пообіцяв, що зі свобого боку зробить все можливе, щоб підтримати нас у цій боротьбі.

Експрезидент Польщі наголосив, що саме від українців сьогодні залежить доля Європи та навіть всього світу. Він також розраховує, що Україну зараз швидко приймть до складу Євросоюзу, та забезпечать її підтримкою та допомогою.

"Після того, що ви робите, ви заслуговуєте на найвище визнання і на найбільшу підтримку. Світ щораз більше це розуміє та підтримує. Можете розраховувати на мене. Бажаю успіху та чекаю на перемогу великої України", – звернувся Валенса до українців.

Читайте також