Відео. Народний депутат Ілля Кива на камеру погрожує людині вiдрiзaти гoлoву.

03 листопада 2019 р. 13:43

Депутат з фракції “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Ківа загрожує відрізати голову людині, яка зробила йому зауваження з приводу охорони і джипа. Публічно, в самому центрі столиці.
У цивілізованій країні ця історія закінчилася б не тільки складанням мандата для самого депутата, а й політичним крахом всієї його фракції. Але не у нас. Ківа ж в ОТЗЖ, а там вважається абсолютно нормальним ставитися і до власної країни, і до її населенню, як до сміття. І нічого, прокатує. Українці не лише все стерплять, а й проголосують. Проголосували ж за ОТЗЖ з Ківою в списку, не дивлячись на його обіцянки “закопувати вату в землю”. Сама ж “вата” і проголосувала …


І все ж, реакція депутатів Ради хоч якась повинна бути. Днями відразу кілька фракцій зажадали і добилися відставки Яременко з поста глави зовнішньополітичного комітету після відомого скандалу. Але в порівнянні з нешкідливими сексуальними пригодами Яременко, погрози вбивством – це реальний екстремізм. І в даному випадку реакція Ради повинна бути ще більш гострою. Необхідно ініціювати догляд Ківи з парламенту. Вимагати від фракції ОТЗЖ, щоб вони самі змусили свого дефективного депутата скласти мандат і забратися.

Може бути такі епізоди і в порядку речей для будь-якої африканської сатрапії, але в країні, яка претендує на статус європейської, народний депутат не може прилюдно загрожувати відрізати голову громадянину. Якщо реакції парламенту не буде, і це тварина залишиться в Раді, його ганьбу розділять всі депутати.

—————————-

Одіозний нардеп від “Опозиційною платформи” Ілля Кива потрапив у гучний скандал.

Він пригрозив розправою чоловікові.

Інцидент стався біля будівлі Верховної Ради в п’ятницю, 1 листопада, приблизно о 15:50 год.

У депутата поцікавилися, чому він ходить з охороною, припустивши, що Кива ховається від українців.


 
Відповідь нардепа була вельми жорсткою, він перейшов на лайку і пригрозив “відрізати голову”.

Перехожий: Від народу, так?

Кива: Га?

Перехожий: Від народу ховаєтеся, так?

Кива: У сенсі?

Перехожий: Ну ось з охороною…

Кива: Ти що, дурень, бл*ть?! Я тобі зараз голову відріжу, с*ка!

————

Ілля Кива під камеру сьогодні на вулиці погрожує людині відр*зати голову. Відр*зати. Голову. Народний депутат. Від*ізати голову. Друг Киви Арсен Аваков вже два місяці тимчасовий міністр внутрішніх справ. Киві звичайно нічого від поліції не буде. Бо Кива вже погрожував закопувати активістів в землю. І поліція нічого з цим не робила і не робить, їм похуй, бо д*біл Кива — кєнт чорта Авакова. Володимир Зеленський призначив цього чорта «під свою відповідальність». Ну, привіт, відповідай.

Читайте також