Відео. Путін образився! Дональд Трамп не привітався з президентом РФ на саміті G20 в Аргентині

30 листопада 2018 р. 20:49

Президент США Дональд Трамп не потиснув руку російському президенту Володимир Путін на саміті G20 в Буенос-Айресі. Зустріч пройшла на церемонії спільного фото перед початком саміту “Великої двадцятки” в Аргентині. Про це повідомляє БМ.

За церемонією фотографування з прес-центру спостерігали десятки журналістів. Лідери G20 повинні встати на подіум для спільного фото. Путін піднявся на нього трохи раніше, а Трамп просто пройшов повз російського президента, вітаючись за руку з іншими гостями.

Як наголошується, Путін піднявся на подіум для фотографування раніше Трампа, але останній пройшов на своє місце, не звернувши уваги на російського лідера.

На «пленарці» Трамп і Путін будуть сидіти далеко один від одного: між ними місця відведено спадкоємцю принцу Саудівської Аравії, президенту Південно-Африканської Республіки Сирілу Рамафосе, турецькому лідерові Реджепу Тайіпу Ердогану і прем’єр-міністру Великобританії Терезі Мей.

Нагадаємо, що 25 листопада в нейтральних водах Азовського моря російські військові напали і взяли в полон 24 українських моряків і три корабля. Після цього на всій території України введено військовий стан до кінця грудня 2018 року.

Читайте також