Відео. "Зупиніться! Це підлість перед Богом і вищий гріх." Червоненко лякає Україну "крахом" і війною через Томос

02 жовтня 2018 р. 11:32

Червоненко вважає, що після появи в Україні автокефалії наша країна як держава існувати перестане.

Екс-міністр заявив, що прагнення України до своєї церкви – це “злочин” і “підлість” перед Богом.

Таку заяву Євген Червоненко зробив в інтерв’ю Youtube-каналі “Жирний бізнес”. Колишній міністр переконаний, що церковна незалежність України від Москви призведе до страшної війни. На його думку, нинішня влада цього не розуміє і продовжує кидати зерно розбрату в суспільство.

“Це підлість перед Богом, кажу перед судним днем, тому я на Томос дивлюся: як же треба любити владу і себе коханих, і жадібність, щоб кидати це гніздо розбрату, маючи розірвану країну!” – заявив скандальний Червоненко.

Одіозний політик при цьому також сказав, що прагнення українців до своєї церкви – це насправді політичний проект. На його думку, все закінчиться крахом України, після чого відбудеться примирення з Росією. “Їм нікуди подітися. І помиряться з Росією, я говорю про чинну владу. Тільки країни вже не буде. Це я кажу як досвідчений політик.

Я не хочу своїй країні, Україні, долю Югославії”, – показово на камеру промовив Червоненко.

При цьому політик геть забув про те, що саме московські попи в окупованому Луганську і Донецьку з моменту російської агресії на Донбасі перейшли на бік окупантів, освячували зброю і благословляли терористів. Саме священики МП на окупованому Донбасі захоплюються окупантом і сумують в Мережі по знищеним бойовикам. Московські священнослужителі не раз відмовлялися відспівувати загиблих бійців АТО і погрожували розправою священикам УПЦ КП за те, що вони не люблять Путіна.

Джерело

Читайте також