"Відпустіть грішного батюшку": пяного священика застукали в машині з подружкою

16 квітня 2018 р. 22:47

Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь напередодні ввечері

Нещодавно, 14 квітня, поліція затримала священнослужителя в нетверезому вигляді за кермом, на автодорозі М-19 Чернівці – Звенячин. Прес-служба Патрульної поліції в Чернівецькій області повідомила, що в суботу вранці, на автодорозі М-19 поліцейські помітили Audi з несправними зовнішніми світловими приладами. Патрульні поліцейські зупини транспортний засіб. Після зупинки поліцейські помітили у водія ознак сп'яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь напередодні ввечері.

Під час спілкування з патрульними заявив, що він священнослужитель і просив поліцейських його відпустити, а коли зрозумів, що це не діє - спробував подзвонити знайомому", щоб вирішити справу", – розповіли в момент розмови з порушником його компаньйонка благала патрульних відпустити водія. Вона запевняла, що вони "повернуться тихо додому".

А сам порушник заявив: "Може відпустіть грішного батюшку?". Патрульні запропонували водієві пройти огляд на стан сп'яніння. Чоловік відреагував дивно. Він переодягнувся в підрясник і запропонував "відслужити молебень у їх автомобіля". У поліції зазначили, коли горе священик зрозумів, що ніякі вмовляння і погрози на поліцейських не діють - погодився пройти огляд на стан сп'яніння.

Результат виявився позитивним - 1, 28 проміле (допустима норма - 0,2 проміле)". На порушника склали протокол за ст 130 Купап "керування автомобілем у стані сп'яніння".

За матеріалами

Читайте також