Військовий експерт: І це, майбутній Міністр оборони України? Та його тре на курси підвищення кваліфікації відправляти, якомога скоріше…

23 квітня 2019 р. 12:12

Військовий журналіст, підполковник ЗСУ, один з координаторів групи «Інформаційний Опір» Костянтин Машовець, який пише в соцмережах під псевдонімом Мурлокотан Паштетофф-сосіскін прокоментував майбутнє призначення Міністра оборони України.

“І це, майбутній Міністр оборони України?
Та його тре на курси підвищення кваліфікації відправляти, якомога скоріше…

“…Бюджет Міністерства оборони буде максимально відкритий для громадськості. Кожна людина матиме можливість проконтролювати кожну копійку, ефективність використання і доведення її до солдата. Ми не збираємося продовжувати практику приховування видатків на якісь закриті програми і незрозумілі нікому проекти….” (с)

Іван Апаршин (типу, майбутній Міністр оборони України)

А тобі, довбень, в твою макітру не проходила думка, що “кожну копійку” з бюджету МОУ може, в такому разі, проконтролювати не тільки “кожна людина”, а й “кожний вато-примат” із запоребрика…? І шо, в такому разі, йому буде не складно вирахувати основні якісні та кількісні параметри вітчизняного війська… га? Ти, бля стратег, хуєв… не подумав, що розумні люди зробили певні статті оборонних видатків “закритими” не просто так…?”

Мурлокотан Паштетофф-сосискин

Читайте також