"Виходить, ти брехала?": російський актор різко "наїхав" на Софію Ротару

02 липня 2024 р. 14:07

Йому не дає спокою те, що Ротару не підтримує Кремль.

Російський актор театру Сергій Селін гнівно висловився на адресу української співачки Софії Ротару, яка всупереч повномасштабній війні залишилася жити на батьківщині та підтримує ЗСУ, хоч і не показує це публіці.

У коментарі пропагандистам Селін заявив, що раніше Ротару нібито співала про Росію, проте зараз він не розуміє, чому вона не підтримала країну-агресора.

"Але, Софочко, перша платівка, яка в мене була, знаєш, що це було? Я прекрасно пам'ятаю ту пісню, яку ти там співала. Знаєш, які там слова? "Мати впізнала сина... і пронісся материнський крик: "Олексію, Олексію, синку!" Це ж ти співала! І звучала дуже зворушливо. Виходить, ти брехала чи що тоді? Це ж була пісня про Велику Вітчизняну. Ти брехала нам, чи що?" - видав путініст.

Варто зазначити, що Софія Ротару публічно не висловлюється про війну в Україні. При цьому її близькі неодноразово говорили про те, що вона живе під Києвом, у селі П'ятихатки, разом зі своїм сином Русланом Євдокименком.

Онука Ротару - Соня Євдокименко, яка проживає багато років в Америці, також підтримує Україну. У своїх соцмережах вона закликає зупинити кровопролиття в рідній країні.

Читайте також