Він дійсно змучений, та виснажений від критики: Богдан розповів про стан Зеленського

31 жовтня 2019 р. 15:25

Керівник Офісу президента Андрій Богдан озвучив в інтерв’ю, як чинному президенту України Володимиру Зеленському важко дається сприйняття критики з боку населення.

Президент України Володимир Зеленський за пів року на посаді вже вкрай втомився від негативу на свою адресу, він все дуже болісно сприймає і не може абстрагуватися, передає Діалог.UA.

Таким чином, глава держави переживає через критику дій нинішньої влади українським народом. Про це керівник Офісу президента Андрій Богдан розповів в інтерв’ю “Українській правді”. “Я більше такий звиклий, я іноді йому кажу: перестань читати” Фейсбук “, перестань читати Інтернет, це перекручена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії”, – зазначив Богдан. Більш того, Богдан особливо підкреслює, як Зеленський неймовірно болісно реагує на будь-яку критику на адресу своєї команди і прийнятих рішень. “Він сильно за це переживає. Він дійсно змучений”, – додав глава Офісу президента.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на startko.co.ua, а також на сам матеріал!

Українці переможуть !

Читайте також