VIP-камери в Одеському СІЗО за 4 тис грн. в місяць. Головне, щоб з комфортом і без корупції

02 серпня 2020 р. 14:49

У Одеському СІЗО відкриють VIP- камери за 4 тис грн на місяць (так саме як у Львові). Оздоблення досить якісна.  Є все необхідне: кондиціонер, бойлер, мікрохвильовка, холодильник, телевізор, санвузол. Цікаво, чи до моря будуть пускати)

А якщо серйозно, пам'ятаєте, як Денис Малюська запевняв, що VIP-камери - це дуже вигідна штука і вона наповнить держбюджет. Цікаво, який бджет наповниться за 4 тис грн на місяць, якщо вартість ремонту складає від 300 до 600 тис грн. А якщо врахувати комуналку в зимовий період (близько 3 тис грн), то залишиться лише на чайові офіціантам (тобто наглядачам).

Це уявіть собі ватажка банди, яка займається розбоєм, та вимаганнями, йому потрібно всього з 10 тис$, щоб забезпечити комфортне ісуванняв СІЗО (кілька тисяч дати на лапу, десять тисяч гривнь за 2 місяці в касу), і решти вистачить, щоб адвокат витягнув на домашній арешт.

Дякуємо Мінюсту, що потенційні злочинці починають не боятися СІЗО та тюрем!

Особливо цікаво, скільки ймовірні злочинці платитимуть адміністрації за поселення у VIP камери, і якщо хтось скаже, що поселення буде без корупції я в це точно не повірю, в Ужгородському СІЗО он, взагалі корупції не має, бандити, які мали б сидіти в одиночних камерах розпивають елітне спиртне та знімають це на відео, щоправда, кімната не VIP.

Джерело:nasha.com.ua

Читайте також