"Високооплачувана робота за кордоном": На Київщині дві жінки організували "бізнес" із продажу українок (фото, відео)

20 січня 2022 р. 12:59

Правоохоронці викрили міжнародний канал торгівлі людьми, який організували дві мешканки Бориспільського району. Жінки відправляли українок за кордон, де на них чекала "робота" в публічних будинках або на курортних віллах. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області, передають Патріоти України.

Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Організаторами "бізнесу" були 38 та 42-річна мешканки Бориспільського району. "У них були широкі зв'язки за кордоном, зокрема в розважальній сфері. Працював злочинний дует понад рік. Одна зі зловмисниць підшукувала жінок і займалася вербуванням, а інша відповідала за логістику, документи та фінанси. Вони розміщували оголошення про високооплачувану роботу за кордоном. Заробітну плату пропонували в розмірі 5 тисяч доларів за 2 тижні", – розповіли в поліції.

Жертвами ставали студентки, які мали фінансові проблеми. Їм пропонували надавати сексуальні послуги в Туреччині. Зловмисники забезпечували дівчат квитком на літак та житлом у бюджетних готелях. За день вони "обслуговували" від 5 до 7 клієнтів.

Під час обшуків поліцейські знайшли документацію, згідно з якою було встановлено, що за рік своєї "роботи" жінки відправили за кордон понад 30 осіб віком від 20 до 30 років.

 

"Кожна "працівниця" віддавала роботодавцям до 50% заробітку. За рекламу своїх послуг за кордоном дівчата платили окремо. За фактом торгівлі людьми відкрито кримінальне провадження. Організаторам бізнесу загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої", – резюмували у пресслужбі.

Читайте також