Волонтер: Я особисто виперла Королевську з Маріуполя, коли вона почала роздавати листівки – “прекратить стрелять”

10 червня 2019 р. 15:10

Люди, у своїй люті ви навіть не помічаєте того страшного, до чого нас привела попередня влада. І новий президент тут не винен, відкрийте вже очі та прозрійте !

Хто Штепу випустив з в’язниці? Хто Медведчука посилав усі роки до Мінська? Чому у нас і досі “зрадники ” Королевська та Шуфріч у ВР? “Зеленкой облили”, пар спустили і все?

Я особисто виперла Королевську з Маріуполя, коли вона почала роздавати листівки, де п.1 було “прекратить стрелять”. Я тоді їй сказала, що відправлю у Водяне і залишу там, а хлопців попрошу, щоб “прекратили стрелять”.

Все це робилось останні роки з мовчазного дозволу Порошенко, а зараз ви кажете про “реванш”? Так він давно той реванш у нас стався, і мені болить за те, що по мажарітарке від Маріуполя піде Новинський, і зрозуміло усім, що пройде. Чому саме по Мариуполю? А щоб показати усім, “кто в доме хозяин” !  І це теж хочете мені сказати вина нового президента ? Тож може досить вже “всех собак” на нього чіпляти? Чому так сталось, що тільки за п’ять років об’єднались националісти і ідуть однією командою? Чи війна тільки вчора почалась, а до цього вони “чубились” один з одним і цього не помічали? І до речі шансів май же у них ніяких, тому і відправили Зінкевич та Богему в більш “прохідні” партії . Сумно на все це дивитись. А що саме страшне, ви і надалі не хочете бачити до чого привела країну попередня влада, і хто насправді винен у тому, що в нас реванш.

Тож Думай-те та Дякуй-те за це “попереднику” !ф

Галина Однорог

Читайте також