"Вона пішла проти колективу всього": відому принципову і порядну суддю Ларису Гольник зняли з конкурсу до Антикорупційного суду.

26 жовтня 2018 р. 23:45

Відому принципову і порядну суддю Ларису Гольник зняли з конкурсу до Антикорупційного суду. Вища кваліфікаційна комісія суддів зняла її через догану, яку судді Гольник винесли… за пости у Фейсбуці. В цих постах вона критикувала продажність українського правосуддя. Ми вже бачили, що судді у яких є розкішні маєтки, дорогі машини та купа грошей, не викликають заперечень у Вищої кваліфікаційної комісії. А от викривальні пости судді Гольник у ФБ – це, звісно, тяжкий гріх в нинішній системі.

“Вона пішла проти колективу всього” – як сказав колись про суддю Гольник її начальник – голова полтавського районного суду Струков. Нагадаю, Гольник стала відома через свою принциповість і чесність. Оскільки відмовилася закривати справу проти мера Полтави Олександра Мамая. І коли Мамай прислав свого заступника дати Гольник хабаря, вона зняла це на приховану камеру і передала запис в прокуратуру. Зрозуміло, що такі люди – вороги сьогоднішньої системи. Системи, яку треба зносити повністю.

Дмитро Гнап

Джерело

Читайте також