"Західні спецслужби мали реальні підстави писати про очікування агресивних провокацій РФ, де "постраждалими" виявляться якраз окуповані Росією території", - Голобуцький

19 січня 2022 р. 07:56

"Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сєрґєй Наришкін, особа з ближнього кола Путіна, сьогодні на засіданні "Российского исторического общества" детально описував нелюдську жорстокість бандерівців: "Вот уже в течение 7-ми лет [погано порахував, вже 8 років - О.Г.] на Донбассе гибнут мирные люди. А те, кто убивает и отдает приказы убивать, являются образом Украины, как "анти-России". И лицо этой "анти-России" поистине ужасно. Убийство женщин, детей, стариков, пытки, истязания несогласных. Все это, к сожалению, современная Украина", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І практично одночасно "голова ДНР" Пушилін в ефірі окупаційного "Радио Крым" явно подавав сигнали СОС - вже як і чим міг: "Сейчас особый период, потому что всё, что заявляет Украина – это может быть использовано в любой момент. Химическое оружие может быть использовано для провокаций, причём не обязательно даже на территории Донецкой и Луганской народных республик. Это может быть использовано на территории самой Украины с последующим обвинением нас или России".

Коли директор СЗР прямим текстом натякає на масові катування на окупованих територіях, а в маріонеткового гауляйтера починають труситись піджилки - це привід як мінімум запідозрити, що це "ж-ж-ж" не просто так. І західні спецслужби мали реальні підстави писати про очікування подібних агресивних провокацій РФ, де "постраждалими" виявляться якраз окуповані Росією території.

Отже, попри всі публікації і застереження, кремлівська кліка все ж не змогла відмовитись від спокусливої ідеї трохи притруїти маріонеток і потім голосно кричати про "безневинні жертви київського режиму".

Так, Захід їх вже офіційно повідомив, що всі подібні інциденти будуть одразу за умовчанням потрактовуватись як агресивні дії РФ - гіпотетична "провина" України чи третіх сторін навіть не розглядатиметься. Отже, користі для Кремля з таких провокацій не буде жодної. Але спокуса надто велика: вони надто люблять труїти своїх "людішек". Навіть якщо просто так, а не "задля високої мети".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Читайте також