Занурте долоні в крижану воду всього на 30 секунд, це допоможе перевірити роботу серця

18 березня 2019 р. 22:00

Проста, самостійно проведена процедура допоможе тобі дізнатися багато про стан здоров’я.

Перед тим як бігти до лікарів широкої кваліфікації, здавати купу аналізів, щоб дізнатися в чому причина нездужання, спробуй продіагностувати себе сам. Можливо, результати досліджень допоможуть тобі дізнатися, які органи не в порядку і що потрібно лікувати.

Серце – підступний орган. Він може довго не давати знати про існуючі в ньому проблеми, стукати рівно і ритмічно. А потім раз – і стискається в інфаркті.

Пропонуємо тобі для профілактики провести наступну процедуру. У невелику ємність налий дуже холодної води, можна навіть з льодом. Потім занур в неї долоні на 30 секунд. І оціни результати: якщо кінчики пальців стали блідими або синюшного кольору, значить, є проблеми з кровообігом.

Робота серця людини залежить від багатьох факторів: спадковості, ваги, фізичних навантажень, побічного ефекту від прийнятих медичних препаратів, стресу.

На наявність проблем в першу чергу реагують кровоносні судини на кінчиках пальців, в носі і навіть вухах. Вони слабшають від поганого кровопостачання, втрачають чутливість, запалюються.

Погана циркуляція крові не вирок, її можна поліпшити навіть за допомогою харчування. Ось що рекомендують їсти і приймати народні цілителі.

Продукти для гарної роботи серця

Часник запобігає розвитку атеросклерозу, знижує тиск, усуває холестериновий наліт в кровоносних судинах.

Риб’ячий жир виводить холестерин.

Ефірні масла розслаблюють тіло, завдяки термогенним властивостями покращують кровотік.

 

Висока концентрація капсаїцину в кайенского перцю зміцнює артерії.


Екстракт листя гінкго білоба збільшує циркуляцію крові в мозку і покращує пам’ять.

Що міститься в кінському каштані есцин зміцнює стінки капілярів, запобігає варикоз.

Насіння льону , що містять клітковину, жирні кислоти і лігнано, перемагають гіпертонію.

Діагностика, проведена за допомогою крижаної води, може дати тобі загальну інформацію про стан кровоносної системи. Вона проводиться на тому етапі, коли ще є можливість допомогти собі самому. Але пам’ятай, що серйозні перебої в роботі серця не можна залишати без уваги фахівця, їх повинен лікувати кардіолог. Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також