Запахло смаженим: Порошенко зробив першу заяву після дня виборів

03 квітня 2019 р. 08:23

Діючий президент України Петро Порошенко провів зустріч з членами РНБО Президент звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну “Укроборонпром”.

Діючий президент України Петро Порошенко після дня виборів провів зустріч з двома членами РНБО – екретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Турчиновим та його заступником Сергієм Кривоносом.

Під час наради Порошенко заявив, що весь керівний склад державного концерну “Укроборонпром” повинен пройти перевірку на поліграфі. Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

“Ми звертаємося до уряду з проханням забезпечити організацію досліджень на поліграфі всього керівного складу Державного концерну “Укроборонпром”. Окремо підготуйте списки тих, хто має пройти дослідження. Прошу включити туди і керівників державних підприємств оборонно-промислового комплексу – і керівників підприємств, і тих, хто відповідає за фінансову діяльність”, – сказав Порошенко під час наради.

У випадку виявлення злочинів, Порошенко попросив передати відповідні результати досліджень поліграфа контррозвідці СБУ або у правоохоронні органи.


Крім того, президент заявив, що звернеться до Кабміну щодо “негайного фінансування міжнародного аудиту концерну “Укроборонпром”. Він додав, що рішення має бути прийнято вже в квітні.

Порошенко також наголосив, що Державна аудиторська служба повинна окремо, не в якості міжнародного аудиту, перевірити “Укроборонпром”.

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також