ЗАЦІНІТЬ: “Якщо Порошенко стане президентом, то він горою стане за проукраїнських активістів і не дасть нападати на них і вбивати їх, як це робили при Зеленському”

05 квітня 2019 р. 23:56

Якщо Порошенко стане президентом, то він горою стане за проукраїнських активістів і не дасть нападати на них і вбивати їх, як це робили при Зеленському в Херсоні, Одесі та Харкові. Порошенко ніколи не піде на договорняки з Кернесом, Трухановим, Медведчуком та Ахметовим. Вірю, що Порошенко не здасть Україну і ніколи не буде на своєму каналі піарити Юрія Бойка, щоб вивести його разом з собою у другий тур.

Якщо б Порошенко дізнався, що його партійці причетні до вбивства Каті Гандзюк, яка була символом проукраїнського Херсону, яка билася з російською пропагандою та викривала сепаратистів, то Петро Олексійович без жодних сумнівів би викинув з посад та з лав своєї партії таких людей, бо йому бридко навіть знаходить поряд з такою наволоччу.

Петро Порошенко ніколи б не почав натравлювати свою ботоферму на живих людей, які втратили подругу і вимагають справедливості у розслідуванні її справи. Він би ніколи на таке не пішов, бо він українець, а не малорос, який став на коліна перед Аллою Пугачовою, був міністром Януковича, балотувався від партії Медведчука, вигадав цілу схему для збільшення статків сепаратиста Ахметова, зробив головним спікером своєї партії одеського регіонала, головою Київщини мусора, який хуярив майданівців, і, всі чомусь забули, особисто нагородив сепаратиста Голубана.

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також