Журналіст: “Кому це фуфло потрібно в XXI столітті?.. Якщо Зеленський розкочегарить економіку на 8-10% зростання, суди запрацюють…, то…”

17 червня 2019 р. 21:55

Деякі користувачі соцмережі обурюються, що Володимир Зеленський пробігся як хлопчисько через фонтан. Мовляв, цим вчинком він доводить, що не достойний високого поста. Це пишуть багато любителів європейського вибору.

Про це у своєму блозі пише політолог, журналіст Юрій Романенко.

За його словами, всім критикам вчинку Зеленського він радить подивитися на Трюдо, який нові шкарпетки кожен раз надягає з картинками. Наскільки глибоко проліз в мізки «совок», коли керівник – це суворий начальник, що сидить з кислим обличчям і дивиться, як перед ним танцюють гопака зігнані діти з місцевої самодіяльності, а за ним стоять спітнілі чиновники в сірих костюмах, що зображують розчулення від цього пісного ритуалу. Романенко зазначає, незрозуміло, кому ця показуха потрібна в XXI столітті?

Романенко підкреслює, якщо Зеленський розкочегарить економіку на 8-10% зростання, суди запрацюють, а поліцейські «заохороняють», то нехай він у тому фонтані голий хоч кожен день купається. «Я б ще Порошенко там прикував у якогось стовпа, щоб він на це дивився і шкірився своїми порцеляновими зубами», – написав блогер.  Він додає, а Парубій нехай би поруч стояв в скаутській краватці і бив у барабан.

Юрий Романенко

 

Читайте також