Журналіст – Зеленському: Я точно не порохобот і навряд чи колись ним стану. Але відучора можете записувати мене у персональні вороги Зеленського.

31 грудня 2019 р. 13:23

Журналіст “Громадського” Богдан Кутєпов нам своїй сторінці у фейсбук емоційно звернувся до президента України Володимира Зеленського:

Володимир Зеленський, у вас тепер є реальні підстави побоюватися замаху на вбивство. Ви поклали болт на почуття мільйонів людей, випустивши на волю ймовірних убивць Небесної Сотні, по яких наступного року мав завершитися судовий процес. Замість вислухати аргументи проти, які можливо б змусили вас передумати, ви поширюєте гнилу й наскрізь брехливу маячню. Її в формі методички ваші люди розсилала в регіони, її передрукували найвідданіші пси зі “Слуги Народу”. У моїй редакції подумали, що це може бути фейком. Але вчора ввечері, після зустрічі звільнених полонених, на брифінгу ви повторили її майже слово в слово. І про те, що готові міняти хоч 100 злочинців на 1 живого (але по беркутівцям не було вироків, вони ж навіть формально не засуджені), і про те, що “хіба мало було 6 років розслідувати” (навпаки, це рекордно швидкий суд у турбо-режимі, коли йдеться про подібні справи, там же 200 постраждалих, сотні свідків, тисячі документів, і це все якраз ішло до завершення). Які нафіг 5 років по закону Савченко? Їм світило довічне! Ви це розумієте? У тій же брехливій методичці, яку розсилала ваша Мендель, закидається: не говоріть від імені родичів. Так от вам думка родичів Людей, розстріляних тими, кого ви випустили на догоду Путіну:

А ще ви назвали мене (і всіх, хто проти звільнення беркутівців) “прихильником старої влади”. Юлія Мендель (Iuliia Mendel) , в тій методичці, що ти розсилала в вотсап, так і написано. Так от учора серед тих, хто оточив СІЗО, було багато виборців Зеленського. І багато “ні за кого”. Порохоботи називали мене зеленофілом тільки за те, що я завжди критикував їхнього Сивого Гетьмана за популізм і лицемірство, за розкол серед патріотів і жадібність. Я точно не порохобот і навряд чи колись ним стану. Але відучора можете записувати мене у персональні вороги Зеленського. Мене і ще тисячі таких, як я. Ми вам сукам такої цинічної підлої зради ніколи не пробачимо. Закопувати справи Майдану – це була критична помилка, яка обійдеться вам дуже дорого. Обіцяю.

UPD. Цей пост – моя приватна позиція як громадянина. Він жодним чином не пов’язаний з організацією, в якій я працюю.

Читайте також