З’явилося перше відео з 2-річною дитиною, яка переночувала в лісі на Київщині

15 квітня 2021 р. 21:38

2-річного Богдана Уніченка, який раніше зник під Києвом і був знайдений у лісосмузі, оглянули лікарі, щоб визначити, чи потрібна йому медична допомога.

Дитина була стомленою та стривоженою, проте тепер вона в безпеці. Про це у Facebook повідомив глава поліції Київщини Андрій Нєбитов (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

З’ясувалося, що Богдан заблукав і не зміг самостійно знайти дорогу додому.

“Завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі, а також пильності працівників карного розшуку хлопчика вдалося розшукати. Я дякую усім, хто брав участь у пошуках малолітнього Богдана”, – написав Нєбитов.

Нагадаємо, Богдан Уніченко зник із двору будинку в середу, 14 квітня. Мати помітила відсутність хлопчика близько 16:00. До правоохоронців батьки звернулися після 21:00.

Для розшуку було задіяно аеророзвідку. Крім того, в пошуках 2-річного Богдана Уніченка брали участь кілька тисяч волонтерів.

Хлопчика знайшли живим приблизно за 5 кілометрів від будинку в лісосмузі. Стало відомо, що дитина загубилася, коли її батько пішов у ліс за дровами.

Виснажений, стурбований, але вже у безпеці! Богдана Уніченка оглянули лікарі для надання, у разі необхідності, медичної допомоги.

Для нас, батьків, діти – це найдорожче, що є у житті. Саме тому кожна подія, яка трапляється з малечею змушує викладатись на всі 100, аби зменшити ризики негативних наслідків.

Ось і тепер, дізнавшись про зникнення 2-річного малюка, на його пошуки було задіяно всі служби поліції Київщини, Нацгвардійці, працівники ДСНС, волонтери та інші небайдужі громадяни. Як виявилось, малюк заблукав та не міг знайти шлях додому. Завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі, а також пильності працівників карного розшуку хлопчика вдалося розшукати.

Я дякую усім, хто брав участь у пошуках малолітнього Богдана.

Робимо Київщину безпечнішою разом!

Андрій Нєбитов

ВІДЕО: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=456092282387122&id=100039590617894

Читайте також