ЗМІ оприлюднили фото юнака, який ймовірно влаштував масове вбивство у Керчі

17 жовтня 2018 р. 16:07

Хлопець нібито зайшов до коледжу з автоматом і підірвав бомбу

Російський новинний інтернет-проект Mash опублікував у Twitter фото юнака, який нібито влаштував масове вбивство у коледжі міста Керч, що в анексованому Криму.

"Фотографія терориста. Цю людину в Керчі зараз шукають всі. Він зайшов зі зброєю в школу, відкрив стрілянину і підірвав бомбу. Якщо ви побачите його на вулиці – втікайте зараз же і телефонуйте в поліцію", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що друга фотографія стрілка була зроблена на території коледжу перед нападом. "У будівлю політеху він зайшов в одному одязі, там – переодягнувся", - повідомляє Mash.

Як повідомляє РБК з посиланням на джерело в МВС, правоохоронні органи підозрюють в організації вибуху учня коледжу.

"Зі свідчень учнів стало зрозуміло, що один з учнів незадовго до вибуху залишив в їдальні рюкзак. Також учні розповіли, що чули від цього молодого чоловіка, що він проводить досліди з вибуховими речовинами", - розповів співрозмовник видання.

Водночас ставленик Росії в анексованому Криму Сергій Аксьонов заявив, що в результаті вибуху політехнічному коледжі в Керчі загинули 18 людей, а, ймовірний, виконавець теракту наклав на себе руки.

"Потенційний вбивця застрелився, наклав на себе руки. Це студент 4-го курсу цього ж навчального закладу. Тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі", - сказав Аксьонов в коментарі "Росія 24", повідомляє російське видання ТАСС.

Джерело

Читайте також