Дан Балан вперше за два роки повернувся в Україну і спровокував чутки про відпочинок з Тіною Кароль

30 червня 2024 р. 11:29

Відомий молдавський співак Дан Балан, який довго жив і працював у Києві, вперше за два роки повернувся в Україну. Артист вирушив на відпочинок у Карпати, проте в мережі запідозрили, що він насолоджується чистим гірським повітрям не сам.

У цей самий час у горах відпочиває українська співачка Тіна Кароль, якій уже багато років приписують роман із молдавським артистом. Фото зірок у їхніх соцмережах надихнули фанатів на нові теорії.

Дан Балан неочікувано показався на велосипеді серед пагорбів і українською мовою написав: "Я вже в Буковелі. Україно, я дуже сумував".

Дан Балан вперше за два роки повернувся в Україну і спровокував чутки про відпочинок з Тіною Кароль

Співак на відео їде на гірському велосипеді без шолома, поки його знімає невідомий оператор. З ким відпочиває Дан Балан, він не розсекретив.

Однак фанати Тіни Кароль, які побачили в неї фото в горах, припустили, що знайомі могли зустрітися в Карпатах або поїхати туди вдвох. Коментарі з такими теоріями зʼявилися на сторінці Дана Балана.
"І Тіночка щойно виклала stories із Буковеля. Гарного вам відпочинку разом, найкращі", "Там десь і Тіночка", – написали деякі фанати, попри те, що Дан Балан просив не приписувати йому роман із українкою.

Він запевнив, що не спілкувався з колегою вже два роки, і попросив фанів пари "Дан+Тіна" більше "не тероризувати" його близьких. До цього Кароль виступала у Молдові та вітала маму Дана Балана зі сцени. Ба більше, вона назвала колегу, який був тренером в українському "Голосі країни", "найкращим чоловіком у світі".

Читайте також