Гороскоп на 02 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

01 липня 2020 р. 18:13

Овен

Цей день додасть Овнам енергії, мобільності та підприємливості. Пік ентузіазму припаде на ранок, але більшість Овнів буде перебувати в діяльному стані аж до ночі (особливо, якщо з'явилося поле для паралельних маневрів). У діловому та особистому житті багато представників знаку стануть легковажними гравцями і авантюристами, які не хочуть замислюватися про близькі наслідки своєї активності

Телець

Тельцям сьогодні не обійтися без додаткового джерела енергії та наснаги, а також без спритності, гнучкості та частки хитрощів. Ви будете постійно спізнюватися і втрачати шанси, якщо повільні в рухах і консервативні у своїх поглядах, не здатні швидко перегрупуватися і з півслова зрозуміти чужий жарт. Вас можуть втягнути в чужі справи. Небажано починати справи і підписувати важливі угоди.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам важко встояти проти ігор, в які їх втягує оточення. На щастя, більшість маневрів у цю добу абсолютно нешкідливі. Кинути вам жартівливий виклик можуть друзі, партнери, об'єкти вашої симпатії і навіть випадкові знайомі. Але вам варто бути обачнішими, якщо ви не розбираєтеся в підґрунті того, що відбувається — наприклад, погано розумієте чужу мову або нюанси іншої культури.

Рак

Ракам день обіцяє чергову серію клопотів, зате не обіцяє нудьги. Виконання будь-яких обов'язків буде пов'язане з пригодою, чого вам не слід боятися. Ви пізнавально проведете час і знайдете дотепне рішення для задачі, яку не могли вирішити стандартними засобами без ризику для своїх інтересів. Вам може допомогти іногородній колега, зарубіжний клієнт або партнер-іноземець.

Лев

Сьогодні Леви відчують прилив сил і зловлять творчу іскру. Приємне відчуття «виходу з підземелля» дасть фізична або емоційна розминка. Левам, схильним зациклюватися на самоті на неприємному, а також схильним до впливу сім'ї та близького оточення, зірки радять зробити над собою зусилля і змінити обстановку в примусовому порядку: позитивний ефект не змусить себе чекати.

Діва

Сьогодні на Дів впливає атмосфера в родині чи групі, в будинку або тимчасовому місці проживання. Вона провокує легковажність, мінливість і неправдиву сміливість. Не той день, коли можна прийняти правильне безповоротне рішення, закласти міцний фундамент, купити машину або будинок. Можна знайти дотепний вихід з глухого кута, спритно вирішити сьогоденну проблему. Порівнюючи варіанти, важливо бачити їх побічні ефекти.

Терези

Терезів день кличе в подорож і обіцяє в ньому яскраві враження. Не буде проблем з компанією, транспортом і технічною підтримкою. Корисне суміщення занять або розвиток паралельних зв'язків. Якщо ви прикуті до робочого місця чи дому, бажано знайти час для розминки — наприклад, для відвідування спортзалу або прогулянки з вихованцем. Замість кабінетної самотності краще віддати перевагу відрядженню.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні краще включитися в повсякденне життя з його пригодами і неминучими клопотами. Якщо вам важко приступити до нової справи, зірки радять взятися за неї через силу: як кажуть, добрий початок. На хвилі хвилинного ентузіазму буде переможений страх і вдало взято першу перешкоду, успішно пройдуть дрібні маневри і невеликі операції, можна досягти успіху у двох напрямках одразу.

Стрілець

Сьогодні Стрільці отримають імпульс до дії, швидко зорієнтуються в обстановці і підійдуть до справи творчо. Поряд з потуранням своїм примхам, мотивом багатьох Стрільців буде бажання подобатися, догодити одній людині чи кільком людям відразу. Брак сталості і такту з лишком компенсують спритність, сміливість і почуття гумору. Прекрасний день для невеликих справ, занять спортом, флірту.

Козоріг

Сьогодні Козорогам краще зробити перерву у важливих справах і взятися за щось менш істотне, не пов'язане з великою відповідальністю і, що передбачає вибір. День привносить в життя динаміку, пропонує змінити обстановку, побувати на природі, знайти час для спорту. Відмінне поле для розминки — будинок, дача, авто або офіс (якщо ви знаєте межі своїх сил і дієте в безпечних для себе рамках).

Водолій

Водоліям варто провести цей день з однодумцями. Він формує потрібну атмосферу для ігор, походів, подорожей, розваг, запрошує легше дивитися на життя. Активний спосіб життя допоможе вам звільнитися від тілесних затисків і психологічних комплексів. Якщо у вас кілька хобі, протягом дня вдасться відвідати дві-три мережеві групи або тусовки. Непоганий момент для творчості, романтики.

Риби

Сьогодні Риби можуть дозволити собі частку легковажності. Сама атмосфера цього дня радить уникати надмірної серйозності і зайвої прямоти. Можна піддатися імпульсу. Проте варто пам'ятати, що любовні, ділові і інші маневри хороші лише до певної межі, за якою починаються ваші давні ілюзії. Щоб не впасти знову їх жертвою, до зовнішньої свободи вам варто додати внутрішній самоконтроль.

Читайте також