Гороскоп на 02 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

01 лютого 2022 р. 20:59

Овен

Сьогодні у Овнів пробудяться творчі сили, з'явиться більше енергії, впевненості та оптимізму. Однак душевний порив може піти в порожнечу або натрапити на перешкоду, якщо ви займете ідеалістичну позицію, зробите ставку лише на талант, харизму і удачу. Зірки нагадують, що нинішня ситуація вимагає практичності, реалізму, готовності наполегливо працювати. Затіваючи щось, корисно прорахувати прибутки і збитки, подумати про матеріальну базу і власні ресурси, залучити партнерів або спонсорів, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельців може чекати невелика революція в поглядах, планах або розкладі. День розташовує до соціальної відкритості, товариськості, але з застереженнями. Зростає особиста відповідальність за будь-який вибір. Варто скоротити зайві контакти, відмовитися від довірчих бесід або нових заяв, поки ви не прийшли до чітких висновків з хвилюючого вас питання. Тельцям, які прагнуть до популярності, кар'єрних висот або легкого вирішення проблем, важливо вміти дружелюбно спілкуватися з оточуючими на нейтральні теми.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не варто гнатися за зовнішнім успіхом: складно зловити удачу і обійти конкурентів. Але ніщо не заважає вам приховано працювати над своїми слабкостями. Добре опинитися в оточенні, що додає оптимізму і стимулів до розвитку. Варто стежити за нюансами обстановки і чужої поведінки. Якщо противнику довго щастило, зірки натякають, що умови гри скоро зміняться і, можливо, шанси зрівняються.

Рак

Сьогодні фортуна благоволить Ракам і охоче допомагає їм виплутатися з неприємностей. В яку б дивну історію ви не потрапили, для вас особисто все закінчиться добре. День схиляє до романтики, буде забарвлене сильними емоціями спілкування, побачення, прощання. Далеко від дому можлива ностальгія. Не виключене розчарування в деяких очікуваннях. Раки, все ще не готові розлучитися зі своїми ідеалами, можуть закрити очі на розрив між мрією і дійсністю, залишивши вирішення питання до кращих часів.

Лев

Сьогодні добробут Левів залежить від їхніх фінансових та інформаційних резервів, а також від готовності зняти «рожеві окуляри» у практичних справах. День дозволяє прояснити грошове непорозуміння, залагодити податкове питання, оплатити лікування або дорогу послугу, збути з рук непотрібне. Можна зробити цінне придбання, оптом закупити дрібниці, отримати матеріальну допомогу, відшкодувати виправдані витрати.

Діва

Зовні багато Дів залишаться спокійними, але всередині у них може клекотіти вулкан бурхливих емоцій і заборонених бажань. Можливо, досвід навчив вас, що не варто відкриватися малознайомим людям, або ви не впевнені, що ваші почуття будуть сприйняті адекватно. Однак пригнічувати сильні переживання сьогодні не рекомендується, ще небезпечніше заглушати їх будь-яким допінгом: наприклад, алкоголем. Знайдіть більш відповідний шлях для реалізації своїх фантазій. У цей день небажано вступати в любовний зв'язок, особливо таємний.

Терези

Сильними сторонами Терезів сьогодні будуть чарівність, вміння підтримати будь-яку розмову і загальна ерудиція. Додатковим приємним бонусом стане вдалий збіг обставин. Дрібні проблеми не завадять вам вчасно опинитися на місці, знайти потрібну інформацію, підібрати відповідні слова. Вам буде нескладно висловити свої почуття або викласти в листі ділові наміри. Однак чим раніше ви візьметеся за справу, тим вище буде результат, тому не затягуйте з ініціативами, які вважаєте важливими для себе.

Скорпіон

Сьогодні багато Скорпіонів можуть виявитися не готові до запропонованого їм стилю поведінки. Обстановка зажадає деякої театральності, вміння «подати» себе, свої таланти або результати виконаної роботи. Ваші успіхи виявляться вищими, якщо ви обізнані в мистецтві піару або маєте давні знайомства в рекламній сфері. Навіть якщо ви на підходящій хвилі, розумніше утриматися від нових починань будь-якого роду.

Стрілець

Сьогодні активізується волелюбна частина вашої натури. Може стати актуальним вибір між роботою і розвагами, рутиною і творчістю, службою по найму і власним бізнесом. Сприятливий період для Стрільців, чия діяльність пов'язана з публічними виступами, грою і подорожами, особливо для акторів, педагогів, політиків, бізнесменів, спортсменів. Підвищується ймовірність любовних удач. Хороший момент для контактів з іноземцями, якщо вони не є вашими підлеглими.

Козоріг

Перша половина дня обіцяє стати для Козорогів спокійною і передбачуваною, а ось друга цілком може вибити з рівноваги. Можливо, вам доведеться зайнятися не тим, що ви запланували. Новий поворот подій можливий вдома, в сім'ї або в значущій для вас сфері. Неоднозначна ситуація матиме і забавну, і серйозну сторону. Можливо, ви перебільшите її значення для себе. Не завадить почуття гумору.

Водолій

Водоліям доведеться піти на невеликий компроміс або тимчасову жертву. Не плануйте на цей день галасливі вечірки, розважальні поїздки, романтичні зустрічі. Мало надії на вибух натхнення, пробудження фантазії, політ оригінальної думки. Швидше за все, вам доведеться займатися нудними монотонними справами, або виконувати свої прямі обов'язки по відношенню до когось. Можливо, щось утримає вас вдома, або доведеться за необхідності заглянути в офіс, робоче приміщення, державну установу.

Риби

Цей день подарує Рибам почуття задоволення і законної гордості собою. Можливо, ви вирішите відкрити нову сторінку свого життя: наприклад, виступити перед оточуючими в більш ефектній ролі. Увечері рівний хід подій може бути порушений непередбаченою обставиною. Можливо, нагадають про себе невирішені проблеми ділового або фінансового плану, що мають значення для вашого майбутнього. Не рубайте зопалу і відкладіть рішучі кроки на наступний день. Поспіх збільшить число ваших проблем, а не скоротить їх.

Читайте також