Гороскоп на 20 серпня 2018 року

19 серпня 2018 р. 13:45

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Не виключено, що день надовго запам'ятається вам відчуттям вселенської гармонії. Ви зможете блискуче проявити себе на будь-якому терені, проте слід визначити межі своїх можливостей. Рішучість або прагнення братися за здійснення глобальних проектів може обернутися проти вас.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день має тенденцію до зростання творчих здібностей, інтуїції, життєвого потенціалу. У багатьох Водоліїв значно поліпшуються подружні відносини. Можливі проблеми благополучно вирішаться, якщо ви будете діяти обдумано і обережно.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні багато Риби будуть відчувати тривогу за майбутнє, не довіряючи удачі і перемог. Стабільність в матеріальному і суспільне становище не повинна викликати жодних сумнівів. Ймовірно, вам доведеться докласти деяких зусиль, відстоюючи цю стабільності. Незабаром очікується приплив нових сил і свіжих думок, реалізація яких принесе задоволення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для зміни сфери діяльності, появи нових партнерів, сімейних відносин. Ймовірно, сьогодні у вас несподівано з'явиться можливість продемонструвати всі свої таланти і здібності. Не виключено нове захоплення. Ваша енергія, що б'є через край, вселить радість і оптимізм в оточуючих. Планети радять звернути пильну увагу на нові вигідні ділові пропозиції і використовувати їх з максимальною вигодою для себе. Не зловживайте спиртними напоями. Хороший день для подорожей, піших прогулянок, фізичних вправ.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

В цілому сприятливий день. Він буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Проведіть день активно. Якщо у вас призначена ділова зустріч, бажано здійснити її в першій половині дня, так як у другій, можливо, вам доведеться займатися домашніми клопотами. Цей день обіцяє грошові доходи, хороший для покупок. Якщо ці покупки будуть великими, вони виявляться вдалими.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День накопичення, родючості, внутрішньої свободи. Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. У другій половині дня марнославство або нечутливість можуть стати причинами сварки з близькою людиною або агресії з боку сторонніх. Слід уважно поставитися до свого здоров'я. Не варто перенапружуватися, шукати пригод.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День підйому творчої активності. Є шанс створити щось незвичайне. Незвичайне сприйняття світу посилиться оптимістичним настроєм. Ви можете відчути підтримку понад, що додасть вам впевненість в завтрашньому дні і допоможе впоратися з усіма справами.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Зірки обіцяють успіх в творчих пошуках, нових знайомствах. Цілком ймовірно, що ваші захоплення або хобі відкриють нові джерела заробітку. При вдалому збігу обставин заступництво Венери допоможе вам стати в центрі уваги осіб протилежної статі.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Не виключено, що день надовго запам'ятається вам відчуттям вселенської гармонії, спокою і правильного ходу речей. Вірогідні творче натхнення, нове знайомство. При будівництві, благоустрої дачної ділянки або під час ремонту проявіть обережність - у другій половині дня можлива травма або помилка, яка віддалить завершення розпочатої справи.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день для здоров'я: ймовірно погіршення стану, загострення хронічних захворювань, негативний вплив з боку. Тому обмежте контакти, скасуйте зустрічі або прийом гостей. Оптимізм допоможе знизити негативні тенденції дня.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Конфліктний день. Можливо, що сьогодні вам доведеться зіткнутися з багатьма проблемами в стосунках з оточуючими. Якщо ви не підете на компроміс, то ситуація загостриться до крайності. Вам може виявитися, що проти вас готується агресія. Не варто перебільшувати небезпеку. Надмірна жорстокість і нещадність - огидні людські якості.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День накопичення, родючості, внутрішньої свободи. Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Зверніть увагу на відносини з друзями, сусідами, далекими родичами - не виключені підступи недругів.

Джерело

Читайте також