Історія воїна з Судану, який поїхав захищати Україну, зворушує до глибини душі (фото)

12 червня 2018 р. 11:05

Чоловік приїхав з Судану, щоб щасливо жити, натомість поїхав воювати на Донбас

До лав Збройних Сил України постійно прибуває поповнення. Про нестандартний випадок розповіли у 72-й Окремій механізованій бригаді ім. Чорних Запоріжців. До військ прибув випускник навчального центру з позивним «Ахмед».

Хлопець народився у Південній Африці – в Судані. У 2007 році він ще юнаком приїхав до України на навчання у одному з вищих учбових закладів Полтавщини. Через кілька років одружився, в родині з’явилися діти – син та дочка.

Молода українська родина мала великі плани на майбутнє, але на заваді стала війна на сході країни. У Ахмеда була можливість забрати родину до Судану, але він відмовився. На його думку, діти повинні рости там, де народилися. І без війни. Тому чоловік пішов боронити Україну заради мирного сну своїх дітей, заради землі, у яку закохався, заради українського народу, часиною якого він став, повідомили на сторінці 72-ї ОМБр ім. Чорних Козаків у соцмережі Фейсбук. У коментарях під повідомленням лише теплі відгуки.

«Ось таких НАТОвських найманців сепари бачили))))», «Справді Чорний», «Більш того, судячи с вчинку – справжній Запорожець», коментують пост користувачі Фейсбук.

Джерело

Читайте також