Неочікувано для всіх! Аваков розповів про шоkуючу знахідку при обшуку в офісі Зеленського (ФОТО)

04 березня 2019 р. 22:37

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що обладнання знайдене на даху офісу кандидата Володимир Зеленського є апаратурою для прослуховування.«Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Зеленського елементи апаратури прослуховування. Ведеться розслідування. Де межа між змаганням в боротьбі за пост і злочином? », – написав Аваков в Twitter.

Як повідомлялося, охоронець кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського розповів, що на даху житлового будинку, де розташований виборчий штаб, невідомі особи напередодні встановлювали підозрілі предмети .

Поліцейські передали інформацію в СБУ.

За попередніми даними, після огляду фахівцями нічого вибухонебезпечного НЕ бло виявлено. Відзначається, що пристрій схожий на апаратуру для прослуховування.
«Співробітники вибухотехнічної служби перевірили ці предмети, небезпека для життя людей вони не уявляють», – йдеться в понеділок в повідомленні Київської поліції.
Зазначає, що СОГ Шевченківського управління поліції проводить огляд місця події і вилучає обладнання.
Поліцейські передали інформацію в СБУ.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 359 (Незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.

Пише - bbcccnn.co

Читайте також