Невзоров звернувся до України з-за погроз Жириновського: "Мила Україна, не сприймай цю маячню всерйоз і не ображайся."

28 березня 2021 р. 13:32

Володимир Жириновський знову почав погрожувати Україні війною, так як у нього в російському політикумі з'явився конкурент.  Серйозно до його словами ставитися не варто.

Лідер фракції ЛДПР в Держдумі РФ Володимир Жириновський вибухнув новими погрозами на адресу України.  Києву не варто серйозно до них ставитися.

З такою заявою виступив в ефірі "Ехо Москви" російський журналіст Олександр Невзоров.  Програма транслювалася :на YouTube.

Жириновський днями пригрозив завдати "превентивного удару по Україні".  Невзоров впевнений, що це порожні погрози.

"Мила Україна, не сприймай це марення всерйоз і не ображайся. Тому що ця" страшна шарманка "нічого не означає", - сказав журналіст.

З його слів, агресивна риторика Жириновського - це частина внутрішньополітичної боротьби в РФ.

"Є така" солодка "вакансія в Росії -" придворний маніяк ". Це дуже хлібне містечко, яке дає приблизно 35 мандатів у Держдумі, повні ікорниці чорної ікри," Майбахи "і так далі", - розповів Невзоров.

За його даними, в Росії недавно з'явився новий претендент на це "хлібне містечко" - російський письменник Захар Прилепин.  Молодий конкурент змусив лідера ЛДПР активізуватися.

"Стало зрозуміло, що за місце маніяка при кремлівському дворі ще доведеться поборотися. І тоді Жирик почав терміново" бомбити "Україна. Невідомо, хто з них візьме гору. Тому що незрозуміло, хто кровососістей з них", - сказав Невзоров.

За матеріалами dialog.ua

Читайте також