Росіяни кидають житло і масово тікають з "ДНР": у Донецьку назвали причину втечі "мышебратьев"

15 липня 2018 р. 13:11

Як відому раніше росіяни масово купували житло в “молодых республиках”, початок бойових дій на Донбасі та безпорядки значно здешивили житло.

Росіян тепер не приваблюють ні дешеве житло, ні інші “блага”, за якими “брати” їхали на Донбас в перші роки російської окупації. Ті, хто в буквальному сенсі скуповував квартири донеччан за копійки, а часом набував і “віджате” житло, тепер кидають нажите в ОРДЛО і в поспіху їдуть назад в Росію. Жителі Донецька називають ряд причин, за якими росіяни не хочуть більше жити в “ДНР”, передає “Діалог.UA”.

Перш за все жителі РФ налякані не стільки бойовими діями, які терористи ведуть часто в межах міста, влаштовуючи також на очах у донеччан “внутрішні розборки”. Громадян РФ лякають чутки про насування на Донбас екологічної катастрофи, її терористи наближали останні чотири роки. Посприяло “початку кінця” і закриття десятка шахт терористами в ОРДЛО, роботи при цьому велися з незнанням процесу і грубими порушеннями норм безпеки необхідних в таких випадках.

 Не секрет, що експерти вже давно б’ють на сполох – Донбас на межі. Донецьк і сусідній Луганськ будуть йти під землю. Тут прогнозується значне осідання ґрунтів через шахтні води, які окупанти не відкачують. Всі ці та багато інших проблем призвели до того, що росіянам вже не хочеться жити поруч з народом “волелюбного” Донбасу, тому багато хто з них кидають все і повертаються на батьківщину. У той же час в соцмережах їдко відзначили, що тільки ненормальна людина, нехай навіть і з перспективою продажу в майбутньому житла, почне в період війни купувати нерухомість в окупованому місті.

Джерело

Читайте також