Смачнішого пирога з яблуками я ще не куштувала, а найголовніше – він настільки простий, що приготувати зможе і дитина

01 квітня 2019 р. 13:57

Універсальні і доступні яблука на кухні можуть творити з стравами справжні чудеса. Це стосується як випічки, так і десертів. Чого тільки коштує запечений з яблуками різдвяний гусак або звичайна шарлотка до чаю, смак якої багато хто віддає перевагу різним складним тортів. Але з випічки готують не тільки шарлотку, а й інші рецепти.

Далі наведемо кілька варіантів, щоб ви визначилися і спекли самий смачний пиріг з яблуками. Якщо говорити про випічці з яблуками, то одна з головних складових успіху – правильно обраний сорт.

Яблучний пиріг з пісочного тіста

Помітно більше часу піде на приготування яблучної випічки з пісочного тіста (так як і саме тісто і начинка вимагають ретельного уваги до себе), але результат дійсно того варте!

Для тіста 3 жовтки змішати з 50 гр. цукру, додати 200 гр.м’якого вершкового масла, 350 гр.борошна, замісити тісто, розділити на 3 частини і відправити його на 1 годину в холодильник.
В цей час зайнятися начинкою.


Нарізані часточками яблука обсмажити на вершковому маслі з цукром і протушкувати до повного випаровування рідини.

На один шар маси викласти остигнула начинку, зверху покрити шаром збитих жовтків (3 шт), накрити другим шаром, а третій натерти на тертці в якості декору.

Час випічки – 40 хвилин при 180 градусах.

Пише - bbc-ccnn.com

Читайте також