“Сподіваюся, Вовочка, ти знаєш як тебе називають!” – В мережі обурились на слова Зеленського про Супрун

05 червня 2019 р. 17:53

Президент Володимир Зеленський заявив, що до в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун українці ставляться по-різному, і подякував Богу, що в нього самого інший лікар.

Про це він сказав в ефірі 1+1, крутячи разом з ведучим педалі велотренажера.

Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте – да? – як її називають? Ну, слава Богу у мене є інший лікар, у моєї сім’ї”, – сказав Зеленський.

Такі висловлювання про Уляну Супрун викликали обурення в мережі:

“Слава богу, у мене інший лікар” – сказав Президент (який останні 15-20 років буває лише у приватних клініках і нічого по суті не знає про українську державну медицину) про Уляну Супрун, крутячи педалі тренажра. “Одне – язиком молоти, інше – перти плуга” (Іван Франко). Для ілюстрації стану української державної медицини, яку намагається роз/прочистити Супрун: відрізок довжиною 115 см труби діаметром 50 см каналізаційного зливу кухні за всього 10 років експлуатації (при цьому господарі періодично прочищали цю трубу як хімічними засобами, так і механічними!!! Дякую вмілому сантехніку, який частину труби прочистив, частину (на фото) – замінив)… -написав Igor Kondratiuk

“Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Ну, слава Богу, в мене є інший доктор, у моєї сім’ї”, – сказав Зеленський в інтерв’ю.
Сподіваюся, Вовочка, ти знаєш як тебе називають! – коментар Анна Ковальська

“Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте – да? – як її називають? Ну, слава Богу у мене є інший лікар, у моєї сім’ї”, – сказав Зеленський. Частина моїх приятелів пнеться побачити позитив у новому президенті. Я ж бачу покищо тільки ідіотизм і хамство. – написав Вахтанг Кіпіані

«Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте – да? – як її називають? Ну, слава Богу у мене є інший лікар, у моєї сім’ї”, – сказав Зеленський сьогодні зранку.

Звісно, що у нього інший лікар. Супрун же не психіатр. – прокоментувала Zoya Kazanzhy

startko.co.ua

Читайте також