У Києві затримали 18 молодиків, які намагалися захопити будівлю на Воздвиженці

29 серпня 2018 р. 09:13

Найманці мали при собі певні "засоби захисту", палили димові шашки та не пускали нікого до будинку

На столичній Воздвиженці поліцейські затримали 18 людей – це учасники конфлікту за право власності на будівлю. Їхні дії київські правоохоронці кваліфікують як хуліганство.

У поліції повідомили, що невідомий телефоном поскаржився копам, що нібито до приміщення не пускають власників. За адресою виїхала слідчо-оперативна група. На місці побачити 18 молодиків у темному одязі, які мали при собі засоби захисту. Вони палили димові шашки і не пускали нікого всередину будинку.

Усіх молодих людей перемістили до відділу, де вони і дають тепер пояснення своїх дій. На цей момент відомо, що конфлікт виник між двома суб'єктами щодо права власності на згадану будівлю.

"Обидві сторони мають документи, будемо вивчати їх, щоб розібратися в чому ситуація. І в принципі, закликаємо намагатися вирішувати ці питання, оскільки вони перебувають у цивільно-правовій площині, в мирний спосіб. А не застосовувати димові шашки, незрозумілих найманців, аби зайняти приміщення", – прокоментувала речниця ГУ НП Києва Оксана Блищик.

Джерело

Читайте також