Увага патріотичному активу! Це важливо. Є небезпека для України. Відомо, що в Києві 27-28 липня, осередком московського патріархату РПЦ буде проведено заходи

26 липня 2018 р. 20:41

Увага патріотичному активу! Це важливо. Є небезпека для України!

Відомо, що в Києві 27-28 липня, осередком Московського патріархату РПЦ буде проведено заходи до Дня хрещення Київської Русі-України.

Заплановано, що 27 липня на Володимирській гірці у Києві о 13.00 розпочнеться молебень, який очолить предстоятель «УПЦ» Московського патріархату Онуфрій. Після цього, о 13.30 розпочнеться хресний хід від Володимирської гірки.

За висновками оцінки оперативної обстановки, 27-28 липня 2018 є загроза масштабної провокації в Україні, яка організовується ФСБ РФ під час Хресного ходу «УПЦ» Московського Патріархату. За всіма ознаками РФ хоче реалізувати диверсійний план, що має за мету зірвати отримання томосу для української церкви.

В Заліссі чітко усвідомили, що втрата московського впливу на українську релігійну громаду прирівнюється втраті для Москви загалом всієї України. Ініціатор провокації зацікавлений в тому, щоб ця хода, завершилася трагічно для багатьох людей. Основним куратором спланованої московської акції є Народний депутат від «Опоблоку» Вадим Новинський, який вже відверто закликає до кривавого протистояння. За наявною інформацією для участі в провокаціях під час ходи організовано доставку до Києва осіб з окупованих територій та РФ.

Не виключено, що окремі завдання визначено і бойовикам проросійських терористичних угруповань, які можуть задіяти зброю під час масових заходів для активізації максимального загострення ситуації. Це зокрема може стати приводом і до введення військ агресора в Україну.

Одночасно на каналах ЗМІ, що наближені до московського вектору розповсюджується інформація з гаслами «одна вєра – одін народ», «братскіє народи хотят обьєдінєнія» і що хресний хід УПЦ МП покликаний продемонструвати, що на сьогодні московська церква нібито велика національна церква в масштабах всієї України.

Московські попи теж приєдналися до пропаганди. Наприклад в Києво-Печерській Лаврі навіть влаштовано фотовиставку із зображеннями Путіна. З урахуванням зазначеного всім українським патріотам слід бути напоготові!

Одночасно інформуємо, що з нагоди відзначення 1030-ї річниці Хрещення Київської Русі Українська православна церква Київського патріархату проведе хресну ходу – Молитву за Україну та за єдину Помісну українську православну церкву 28 липня, яка розпочнеться об 11:30. Маршрут: Володимирський собор – бульвар Шевченка – вулиця Володимирська – Софіївська площа – Михайлівська площа – парк Володимирська гірка.

Звертаємося до православних вірян з проханням. Ігноруйте заходи, які організовано московським патріархатом ФСБ РФ та підтримайте прагнення України мати власну Церкву. А також, повідомляйте в правоохоронні органи про всі можливі ознаки підготовки до провокацій. Є необхідним СБУ і Держприкордослужбі негайно прийняти рішення про максимальне обмеження в’їзду в Україну громадян РФ, а також громадян України з окупованих територій.

Доцільно при МВС та в Адміністрації Президента України створити Координаційний центр із залученням представників всіх правоохоронних і силових структур, ЗМІ, блогерів, з якого можна забезпечити комунікацію і управління всіма українськими патріотичними силами. Часу обмаль.

Слава Україні!

Джерело

Читайте також