"Знайомтесь Коля. Коля - мусор": волонтер Сініцин розповів, як працюють старі схеми у новій поліції

22 листопада 2018 р. 00:12

Він розкрив всю правду про реальний стан країни

Відомий волонтер Роман Сініцин розповів, про "великого" поліцейського чиновника, який значно вплинув на справу Гандзюк.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, волонтер відзначив, що до системи Нацполіції й досі причетний впливовий посадовець, про якого широкий загал почув лише у розрізі справи Катерини Гандзюк, адже саме його помічника звинувачують в організації вбивства херсонської активістки.

"Знайомтесь Коля. Коля - мусор. Прізвище мусора - Паламарчук. Ви чули це прізвище уже, впевнений. Коля дуже впливовий мусор. Але він завжди був в тіні, про нього більшість почула в розрізі вбивства Каті Гандзюк тільки. Але давайте по порядку", - зазначив Сініцин.
Крім того він розповів, що за всю свою поліцейську кар'єру Паламарчук займав надзвичайно впливову посаду у систему колишньої міліції та нинішньої поліції. Більше того він був учасником великої кількості політичних партій та у кожній переслідував лише єдину ціль. Так, за словами Сініцина Паламарчук був відповідальний за "цілісність міліцейських схем".

"В різний період Коля працював в міліції на посадах від начальника Цюрюпинської міліції і керівника ДАІ Херсонської області до керівника міліції Криму і.т.д. Був в різних партіях: в литвина, в ударі, в БПП і депутатом в кількох скликаннях Парламенту. Коля - смотрящій в Раді за "мусорськими" схемами. Це щоб не прийняли, не дай Бог, якусь поправку чи закон який наламає якусь тєму з якої годуються мусорські генерали. Ще Коля куратор "силовиків" на Півдні: Одеса, Херсон, Миколаїв. Ну і Коля сам генерал, ви мабуть помітили на фото. І орденів у Колі багато", - додав волонтер.
Проте зовсім нещодавно депутат Паламарчук пішов далі та з групкою інших нардепів зареєстрував дуже неоднозначний закононопроект, яким пропонується карати за наклеп.

"А ще вчора Коля з групою інших депутатів подав законопроект "про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо встановлення відповідальності за наклеп". Цим законопроектом пропонується ввести в Україні кримінальну відповідальність за наклеп. До трьох років тюрми. В пояснювальній записці зокрема знаходимо", - заявив Сініцин.
Також Сініцин зазначив, що самого нардепа ніхто так і не звинувавчував у причетності до вбивства Катерини Гандзюк, попри його скандальні слова.

"Хоча Колю в причетності до вбивства емм...поки ніхто не звинувачував. Мова йшла про його офіційних помічників, а Коля ж мабуть нічого не знав). Приблизно таку ж норму риги протягнули під час скандальної сесії 16 січня 2014 року. Що я хочу сказати. Вітаю з п'ятою річницею Революції Гідності! p.s. Присяду мабуть на трьошечку за "наклеп" про "смотрящего за мусорськими схемами", - зазначив волонтер.

Джерело

Читайте також