«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

0сь і вce, друзі! Щoйнo Суд уxвалuв доленосне рішення щодо Савченко…

У вівторок, 7 травня, у Броварському районному суді перенесли засідання у справі народного депутата Надії Савченко і екс-керівника центру визволення полонених Володимира Рубана через неявку захисників другого.

Суд переніс попереднє засідання на 31 травня на 11: 00. Суддя вирішив відкласти засідання, «враховуючи тяжкість злочину», підкресливши обов’язковість наявності захисників.

При цьому прокуратура наполягала на обрання запобіжного заходу, аргументуючи це тяжкістю злочини підсудних.

Прокурор заявив, що сьогодні, 7 травня подано до суду клопотання про обрання Савченко запобіжного заходу у вигляді арешту.У свою чергу захист подав клопотання про перенесення засідання через відсутність обох адвокатів Володимира Рубана. Сам же Рубан пропонував перенести засідання на після інавгурації президента.

У зв’язку з тим, що Володимир Володимирович обвинувачувався у тяжких злочинах, участь захисників є обов’язковою. Саме так обгрунтовують перенесення судового засідання.

Тим часом вирішили зробити перерву на годину під час розгляду даного клопотання. Захисник Надії Савченко зазначив, що не бачить потреби робити перерву, оскільки обвинувачені з’явились.

Українці у мережі коментують судовий процес: «Надія! Щіро сподіваюся на вашу допомогу Зеленському в подоланні злочинної діяльності влади минулого президента», » Тратят драгоценное время Надежды,она бы уже пленных освобождала вместе с Рубаном,а не слушала этот бред», «хотелось бы задать вопрос судьям почему патриоты сидят в тюрьмах а сепары при власти летают в московье Крым ааа?»

Джерело

Все буде Україна