«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

10 номер партії Шарія йтиме на вибори від Зеленського у Харкові

За рік роботи партія "Слуга народу" не тільки не справилася із поставленими обіцянкам перед народом (зарплати вчителям по 5 тисяч доларів, ріст ВВП на 40% за 5 років, ліквідація бідності...), а й не справилась із кадровим голодом. Основні штики партії - проросійська вата - Бужанський, Верещук, Третякова, Брагар, Дубінський, Тищенко, Стефанчук, Ткаченко, Богуцька, Дмитрук та багато інших, які. маючи більше розуму, латентніше показують свою проросійську позицію.

На носі вибори до місцевих рад "Слуга народу" знову бідкається на кадровий голод та бере в лави колишніх порошенківців та регіоналів.

Проте в Харкові слуги пішли ще далі - планують балатувати на пост мера Харкова 10 номер партії Шарія Романа Катеринчука. А чому б зразу не привести з Росії єдинороса? Так, це не опечатка, на останніх виборах до Верховної ради Роман Катеринчук був десятим номером у партії Шарія. 

 

Роман Катеринчук

 

Разом з тим, навіть у "Слузі народу" розуміють, що Катеринчук все ж технічний кандидат, а перемогу ймовірно здобуде Генадій Кернес. До речі, у Зеленського із Кернесом досить приязні відносини, можливо саме тому Зеленський вирішив злити Харків Кернесу, ще одному прибічнику Росії, якого вже шостий рік не можуть притягнути до відповідальності за державну зраду.

Все буде Україна