«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

10 загиблих, 50 постраждалих: в коледжі в Керчі стався вибух

У Керчі в політехнічному коледжі стався вибух. 10 людей загинули, ще десятки отримали поранення. Про це 17 жовтня повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах.

На місце події виїхали бригади швидкої допомоги з кількох населених пунктів. Швидких машин для евакуації постраждалих в результаті вибуху в Керчі не вистачає.

За попередніми даними, 10 людей загинули, ще 50 постраждали, повідомляє “Крим-Інформ”. Вказується, що на місце події виїхали п’ять бригад “швидкої допомоги” з Керчі і кілька бригад з найближчих населених пунктів.

“Дуже багато постраждалих, їх вантажать у швидкі машини, 4-5 машин вже від’їхали, їде машина за машиною, дуже багато розбитих стекол. Щось сталося в їдальні. Там люди з автоматами”, – сказали жителі Керчі.

За попередніми даними, стався вибух газу. РЕН ТВ повідомляє, що вибух стався на території ГБПОУ РК “Керченський технологічний технікум” – в їдальні.

Станом на 12.25 стало відомо, що швидких машин для евакуації постраждалих не вистачає. Для транспортування залучили громадський транспорт. На місце приїхала аварійно-газова служба.

Джерело

Все буде Україна