«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

14 лютого в Україні може закритись небо для цивільної авіації - нардеп Гончаренко

Народний депутат України Олексій Гончаренко заявляє про можливе припинення повітряного руху в Україні з 16:00 14 лютого. Про це він написав у своєму Телеграмі, інформують Патріоти України.

"Швидше за все, з завтрашнього дня (14 лютого - ред.) з 16:00 за Києвом повітряний рух в Україні буде припинено. Одна з найбільших страхових британських компаній вже розіслала повідомлення про те, що із завтрашнього дня з 14:00 за Лондоном (16:00 за Києвом) припиняється страховка цивільних літаків, що знаходяться у повітряному просторі України", - зазначив Гончаренко.

Він також повідомив, що власники літаків, які перебувають у лізингу, вже забороняють своїм бортам залітати у повітряний простір України. "На даний момент KLM скасував свої рейси, Sky Up вже садить рейс з Фуншалу до Кишинева, сьогодні з'явиться заборона від Air France. Якщо ви знаходитесь за кордоном і намагаєтесь дістатися додому, то найкраще це робити вже. Тому що, найближчого тижня-два, ймовірно, це буде зробити дуже складно", - наголосив нардеп.

Все буде Україна